maanantai 18. syyskuuta 2017

Kesäkilottomuus, osa III

Hyvä fiilis. Kulunut kesä oli vihdoinkin, pitkästä aikaa, se kesä, josta selvisin ilman ainuttakaan lisäkiloa. Viime kesänä jo melkein onnistuin, mutta loppukesän haasteiden myötä jäin kiloissa plussalle. Nyt on toisin. Selätin tämän kesän 3-0. Selätin kesäkuun, heinäkuun ja elokuun. Selätin loman ja reissut. Tuntuu käsittämättömältä, mutta ei siis ole mahdotonta, minullekaan. Tuntuu onnekkaalta, tosin ei se kyllä pelkällä onnella tullut.

Tämä on merkittävä palaute siitä, että kesälläkin on mahdollista hallita painoa ja syksyä ei ole pakko aloittaa kesäkilojen kanssa. Niin ja voit arvata, etten todellakaan ole koko kesää niuhottanut ja jättänyt kesäherkkuja syömättä, mutta arkisyömiset ovat olleet hyvin kuosissa ja se on ollut ehdottomasti ratkaisevin asia. Ja se, että hyvä mieli on ollut mukana tässä kaikessa. Positiivinen ajattelutapa luo tasapainoa ja tällöin on helpompi luottaa omaan onnistumiseen, mahdollisuuksiinsa. Negatiivisella mielellä on erittäin hankala edetä tai edes pysytellä saavutetussa.


Kesä antoi minulle loistavat mahdollisuudet hyvälle syksylle. Seuraavassa postauksessa selviää, miten kävi tai on käymässä sille. Onhan nimittäin lähestymässä joulukuu. Kuu, jolle olen asettanut itselleni tärkeän kilollisen tavoitteen. Sellaisen tavoitteen, joka on realistinen, mutta kova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti