torstai 17. elokuuta 2017

Kesäkilottomuus, osa II

Heinäkuukin sujui hyvin. Näköjään nykyisessä painossani kestää välillä herkutellakin, kun arkiruokailu on terveellinen. Se tuntuu kivalta, helpottavalta. Tai ei kai se painosta ole riippuvainen, vaan siitä, että on nimenomaan saanut kevään aikana arkiruokailunsa hyvään rytmiin ja kuosiin, joten pienet irrottelut ja löysäilyt eivät suista tällä hetkellä tuhon tielle. Oleellista onkin se, etteivät herkuttelut jää päälle ollen monen päivän mittaisia ja ettei niitä ole joka viikko. Näin se toimii minun kohdallani, jokainen toki joutuu etsimään oman ruokavaliotasapainonsa itse.

Voisikohan tästä tulla pitkästä aikaa sellainen kesä, josta selviän ilman kesäkiloja? Se tuntuisi kyllä loistavalta. Valaisi luottamusta siihen, että on mahdollista pysyä jo saavutetussa. Syksy on niin paljon helpompi ottaa vastaan, kun ei tarvitse aloittaa sitä kesäkilojensa tiputtamisella. Se, jos mikä on (ollut viime syksyinä) turhauttavaa! Parina viime syksynähän olen onnistunut myös keräämään kesäkilojen päälle syyskilot sairastellessani. Huoh. Jospa tänä syksynä onnistun katkaisemaan moisen kierteen ja pysyn terveenä.


Salitreenailu jäi kokonaan heinäkuulta väliin ja on toistaiseksi fysioterapeuttini kehotuksesta tauolla. Sopii minulle. Nyt mennään arjen hyötyliikunnalla sekä kävely- ja pyörälenkeillä. Miten sitä saisi itsensä houkuteltua uimaan, millaisella porkkanalla? Ehkä pitäisi aloittaa siitä, että ostaisi jostain kivan (siedettävän) uimapuvun. Siinäpä onkin minulle urakkaa.

Tavoitteena edelleen siis kesäkilottomuus. Parin viikon päästä tiedän onnistuinko.

2 kommenttia:

 1. Mulla tuli kiloja kun oli mökkireissuja... eli hyvä syyttää kavereita kun itse mättää ruokaa suuhun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolen vuoden kuluttua vastaus, noloa. :o

   Kesän mökkireissut on kyllä pahoja. Kuka nyt jyrsisi porkkanaa, jos on mahdollisuus nuotiolla paistettuun makkaraan, lettuihin ja mansikkakakkuun. :)

   Poista