maanantai 6. kesäkuuta 2016

Kilovauriokorjaus

Nukuin superpitkät yöunet ja nousin ylös, kun huvitti. Sen jälkeen oli mukava mieli tehdä joka maanantainen aamupunnitus. Ja mitkä lukemat! Olen mykistynyt viikon tuloksesta. Tämän kevään kokonaistulos on myös huikea. Vaikka jossakin alkuhuumassa unelmoin ja tavoittelin vielä suurempaa painonpudotusta, muuttui se onneksi jossain vaiheessa realistiseksi. Hyvä niin.

Olen nyt melkein viisi kuukautta syönyt terveellisemmin, laadukkaammin ja säännöllisemmin. Se tuntuu ja näkyy niin mielessä kuin kehossa. Syömiskuoppakaan ei onneksi minua lannistanut kuin hetkellisesti. Niinpä kilovauriot pysyivät kohtuullisina korjata samassa ajassa kuin olivat tulleetkin.


Viime viikolla oli kaksi ns. ruokavaliopoikkeamaa. Söin kiinalaisessa ravintolassa ystävieni kanssa, mutta kohtuudella. Sen lisäksi söin palan kakkua ylioppilaan kunniaksi. Söin hyvillä mielin ja jatkoin sen jälkeen taas omaa ruokavaliotani säntillisesti. Tehostin edelleen vedenjuontia ja öljyohjeistustakin noudatin grammalleen. Ei siis ongelmia, toistaiseksi.

Tästä on kiva jatkaa. Mieli on taas täynnä motivaatiota ja iloa. Kesästä tulee hyvä, luotan.

Ihanaa ja tasapainoista kesäkuuta! Tsemppiä kesän ruokavaliohaasteisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti