sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Tyyni minä

On vähän pelottavaakin kokea olonsa näin tyyneksi.

Ajatella, miten suuri voima on terveellisellä ruokavaliolla ja sen tuomalla hyvinvoivalla ololla. En voi lakata ihmettelemästä tätä kaikkea ja sitä, että sain taas mahdollisuuden tämän kokemiseen, tässä olotilassa kellumiseen erinäisten ongelmatarpomisten jälkeen.

Ihan kuin se kauan kateissa ollut energia alkaisi taas löytyä minusta. Se, joka tuntui viime syksynä valuneen minusta lähes kokonaan pois, muuttaen kehon ja olon raskaaksi, väsyneeksi. Se, joka on ollut jollain tapaa hukassa-piilossa-kadoksissa jo pari vuotta. Ajoittain se energia ja ilo on kuplinut ja saanut minut reipastumaan, voimaan paremmin. Mutta pitkäkestoista se ei ole ollut, ei. Voisiko se olla taas minussa? Voimistua edelleen ja tuntua kokonaisvaltaisena.

Palaset tuntuvat loksahtelevan nyt sopivalla tahdilla kohdilleen. Sillä on merkitystä, miten ajattelen itsestäni ja miten näen itseni, miten uskon itseeni. Esteenä voin olla vain minä itse. Kaikki ne pelot, joita tunnen muutosta kohtaan. Ja yritykseni hallita kokemaani ja tunteitani ilman, että uskaltaisin kohdata ne rehellisesti itseäni kuunnellen. Minä olen löytämässä oman tapani kulkea tätä matkaa. Tämä riittää ja sopii minulle - luotan. Luota sinäkin omaasi, sillä se on juuri sinulle oikea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti