sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Ruokavaliohyötyjä

Ruokavalion uudistamisella on ollut yksi merkittävä terveydellinen seuraamus ja hyöty. Toki muitakin, mutta tämä nimenomainen on tuntunut erityiseltä. Migreenini on pysynyt hyvin kurissa tai oikeastaan ollut kokonaan pois näiden kolmen kuukauden aikana. Voitte arvata, miten iso helpotus se on ollut.

Jostain syystä, tosin osan syistä tunnistankin, pääkipu on nyt vaivannut keskiviikosta asti. Ei elämää rajoittavasti, koska kipu ei ole yltynyt migreeniksi asti, mutta kuitenkin haittaavana tekijänä. Siihen yhdistettynä menkat ja meneillään olevat yövuorot, on olo ollut ajoittain raskas ja sumuinen. Pari päivää sitten satuin vielä lyömään päälakeni niin, että sain melkoisen kuhmun aikaiseksi. Ei se ainakaan vähentänyt pääkiputuntemuksiani.


Tänään sain nukuttua loistavasti. Herätessäni iltapäivällä oli pääkipuni poissa. Ihanaa - pysyköönkin! 

Ensi yön valvomisesta tulee edellisyötä helpompaa. Ja huomenna pääsen taas omalle fyssarilleni. Ihan parasta! Se on aina yksi viikon kohokohdista. Lähden sieltä joka kerta hyvillä mielin ja kroppa tuntuu elinvoimaiselta ja keveältä. Niinä hetkinä koen olevani jollain lailla sinut kehoni kanssa. Niitä hetkiä toivon lisää. Kropan kanssa sinuna oleminen on yksi heikoimmista kohdistani. Työstettävää on paljon. Haluaisin luottaa, että siinäkin on mahdollista edetä.

Olkoon ensi viikko pääkivuton ja kaikin puolin hyvä meille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti