keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Älä säti!

Voin valita syytänkö itseäni jonkinlaisesta totaalirepsahdusjaksamattomuus -syksystä. Voin valita syytänkö itseäni viimeisen parin vuoden painojojotteluista, huonoista ruokavalinnoista ja liikkumattomuuskausista.

Voin valita.

Minun valintani on katsoa eteenpäin. Hyväksyä se, että syksyllä minä en kyennyt parempaan. Ja että pari viime vuotta ovat olleet hankalia ja kuluttavia. Minulla ei ole ollut voimavaroja tehdä hyvinvointiani tukevia pitkäkestoisia valintoja. Olen ollut ajoittain kovastikin kipeä ja erilaisia kroppaongelmia ja rajoituksia on ollut ihan tarpeeksi. Se on ahdistanut. Olen ollut myös laiska ja mukavuudenhaluinen. Minua ei ole huvittanut eikä kiinnostanut. Olen jopa jättänyt joitakin menoja väliin, koska olen ongelmoinut ulkoisen minäni ja vaatteideni kanssa. Olen jonkin verran myös tunnesyönyt.

Muttamutta. Minun valintani on, etten kuluta energiaani siihen, että sätin tuosta kaikesta itseäni.


Tänään on hyvä. Tänään voin paremmin. Tänään minulla on mahdollisuus pitää itsestäni parempaa huolta. Tehdä valintoja, jotka lisäävät hyvinvointiani ja ovat minun näköisiäni. Siihen kaikkeen minä haluan keskittyä ja siitä iloita.

Enemmän kuin mitään, minä haluan olla taas minä. Olla onnellinen minuna.

Ps. Joo-joo, kyllä se taas jossain vaiheessa tuntuu erilaiselta. Lupaan kirjoittaa siitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti