lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tärkeä pipo

Hienon ilman ja sellaisen loistavan aamufiiliksen innoittamana päätin kokeilla liian pieniä ulkoiluhousujani. Mahtuivat! Valitsin päähäni sellaisen pipon, jota en ole käyttänyt aikoihin. Kulahtaneen ja hieman venyneen, mutta minulle niin kovin tärkeän. Se pipo päässä olen nauttinut liikkumisesta. Sen pipon sisällä on käyty läpi tärkeitä asioita, työstetty. Tehty hyviä päätöksiä, remontoitu elämäntapoja suurella sisulla ja sydämellä. Sen pipon sisällä olen tainnut löytää itseni.


Nautin auringosta, jokaisesta askeleesta. Ulkoiluhousujen kahina kuulosti reippailulta. Sellaiselta, minkä minä olin jo unohtanut. Teki mieli hypähdellä. Tunnin kävelylenkin jälkeen oli kiva palata punaposkisena kotiin syömään. Tästä fiiliksestä haluan pitää kiinni. Kaikesta siitä hyvästä, mitä on. 

Ulkoilutan jatkossakin noita housuja ja juuri tuota pipoa.

2 kommenttia:

 1. En teidä painostasi enkä tavoitepainostasi, mutta tuon kuvan perusteella olet kyllä oikein sutjakassa kunnossa! :)
  Pipo on pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sutjakka on minunkin mielestäni. Pahoittelen vain, etten se ole minä. :) Pitänee lisätä kuvan alle teksti "kuvan nainen ei liity tapaukseen". ;) Yhteistä meissä on ainoastaan mustat housut, lumi, aurinko ja ilmeisen hyvä fiilis.

   Blogini kuvat ovat Pixabayn ilmaiselta kuvasivustolta, joka ei velvoita ilmoittamaan lähdettä. Tosin olen tuohon sivupalkkiin asiasta kuitenkin maininnut. En löytänyt lihavaa naista hangella kävelemässä, joten päädyin tuohon kuvaan. :D

   Poista