maanantai 7. maaliskuuta 2016

Plusmiinusnolla

Eikä edes ärsytä, harmita, kummastuta tai mitään muutakaan negatiivista tuntemusta.

On kuulemma normaalia, että näin käy. Seiskaviikolla lisättiin hiilihydraatteja, joten selitys on mitä ilmeisemmin siinä. Olo on kuitenkin keveä ja vaatteet niin mieletön palaute, että juuri tällä hetkellä en aio huolestua vaakalukemista millään tavoin. Saattaa olla, että viikon päästä vaakakin ymmärtää  taas palkita minut. Hiilihydraattilisällä oli tarkoitus herätellä aineenvaihduntaa. Luotan näin käyneen.


Vatsalaukkuni on kai kutistunut, koska aamupalan runsaus, lähinnä se puuron määrä, meinasi olla minulle liikaa. Vatsa tuntui tulevan ääriään myöten täyteen ja joinakin päivinä oli haastavaa saada kaikki ateriat syötyä. Myönnän, että välillä se oli vähän väkisin vääntämistä. Toki tähän vaikutti myös jatkuneet kipuni sekä niistä johtuvat huolimietintäni niin työni kuin kaiken muunkin suhteen. Ruoka ei yksinkertaisesti ole maistunut niin hyvältä kuin aiemmin. Huolestuttavaa minulle, jolla on aina ollut taipumusta tunnesyömiseen.

Ei, en huolestu. Kulutukseni on ollut hyvin vähäistä, joten ymmärrän nälättömyyteni ja jonkinasteisen ruokahaluttomuuteni. Ehkä osasyynä on myös tietynlainen kyllästyminen samoihin ruoka-aineisiin, vaikka kuinka tykkään ja voin syödä hyvinkin yksinkertaisesti. Jotta dieetti ei käy tylsäksi, pitänee jatkossa ruokaa laittaessa enemmän soveltaa ja kokeilla, uskaltaa ja viitsiä.

Tulisiko tästä viikosta töihinpaluu -viikko? Ja kaikin puolin sellainen tasaisen hyvä.

2 kommenttia:

 1. Ei-karpatessani tykkäsin ruispuurosta, muut puurot ei pudonneet. Mutta ei se pitänyt nälkää kuin hetken :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkä puuro ei pidä kauan nälkää, olen samaa mieltä. Mutta kun siihen yhdistettiin marjat ja iso annos proteiinia, oli aamupala viime viikolla melkoisen tuhti. Onneksi tällä viikolla saan syödä kevyemmät aamupalat.

   Minä olen puurojen suhteen lähes kaikkiruokainen, joten vaihtoehtoja kyllä on. Ruispuurokin on hyvää, mutta se vaatisi ison voisilmän. ;)

   Poista