perjantai 11. maaliskuuta 2016

Mielitekopäivä

 
Tämä aamu alkoi taas kivoin mielin aamupalasta nauttien. Mutta eilen. Eilen oli haluunsyödämitävaan -päivä. En toki syönyt, vaan noudatin sen päivän ruokaohjelmaa. Mieli olisi kuitenkin tehnyt vähän kaikenlaista, vaikka jotain oikein ällömakeaa superherkkua. Tai toisaalta olisi kelvannut jokin ihana tuore leipäkin hyvillä päällisillä ilman rajoitusta.


Ja mitä minä toissapäivänä kirjoitinkaan? Ei ole ongelmia, ja vierasvaraakin voi helposti säilyttää kaapissa. Ja voikin, en minä niihin aio koskea. Mutta että kyllä näitä mielitekoja tulee jatkossakin, ihan varmasti, aina välillä. Ongelmalliseksi se kai muodostunee vasta siinä vaiheessa, kun mieliteot muuttuvat teoiksi tai ovat ihan siinä hilkulla muuttua. Toistaiseksi minulla ne ovat olleet vasta sellaisia ohimeneviä tekismieli, mutten ota -tilanteita. Ja näitä hetkiä tai päiviä on ollut kuitenkin niin vähän näiden viikkojen aikana, että edelleen luotto ruodussa pysymiseen on kova.

Hyvä tästä tulee, pikkuhiljaa. Eilen vähän mietitytti, että kannattaako vapaasyöntiateriaa edes viikonloppuna pitää. Sen voi nimittäin jättää huoletta välistäkin. Toisaalta, ehkä minä tarvitsisin sen juuri nyt. Henkisesti. Pääsiäisenä on sitten seuraava. Kääk! Mämmiä vai suklaata vai-vai?

Kivaa viikonloppua sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti