perjantai 4. maaliskuuta 2016

Laihtumishuomio

Se piste iin päällä -turvotus on poissa. Se, joka sai minut voimaan huonosti, tuntemaan oloni viimeisenkin ryhdin menettäneeksi. Minun ei tarvitse sen vuoksi edes mennä puntarille, tiedän muutenkin. Tunnen ja näen, huomaan vaatteista. Mutta kyllä vaakakin antaa palautteensa, tukee tunnettani. Painan vähemmän kuin puoli vuotta sitten. Eikä siihen mennyt kuin kuusi viikkoa. Kannatti alkaa dieetille, maksaa ruokavalio-ohjeista ja noudattaa niitä. Aika mieletöntä ja hienoa. Hyvä minä!

Loppuvuodesta ostamani talvitakki on iso, roikkuu ryhdittömänä päälläni. Viime keväänä ostetut farkut eivät enää kiristä. Lemppari talvitakkini näyttää edelleen liiaksi täyteen ahdetulta, mutta mahtuu kuitenkin kiinni. Ajatella, jos ehdin saada sen käyttööni vielä tänä talvena. Tosin en, jos ensi viikolla alkavat kevätsäät.

Edelleenkään ei tunnu liian isolta haaveelta mahtua kesällä niihin vaatteisiin, joista pidän. Jotka ovat minua, minun tyylisiäni. Sovitan niitä seuraavan kerran kuuden viikon päästä. Silloin tiedän, mikä on mahdollista. Uskallan toivoa parasta.

Minulla on hyvä fiilis matkalla olemisesta. Siitä, että keventymisen seurauksena olo tuntuu monin verroin helpommalta ja jaksavammalta. Nivelten ja rangan kuormitus vähenee. Se, jos mikä, on tarpeen näiden kroppaongelmieni kanssa.

Keveää, kivaa ja kaunista viikonloppua! Ihan pian on kesä ja lämpimät uimavedet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti