maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kymppiviikko

Ihan kymppi, viime viikko siis. Edellinen postaus kertonee tärkeimmät fiilikseni. Tosin eilen oli sellainen kehollinen ahdinkokuoppa, jota on jotenkin hankala käsitellä tai edes sanoittaa. Palaan varmasti siihen myöhemmin. Nyt keskityn yövuoroihin ja päivänukkumiseen ja kroppani kivun hallintaan. Sekä hyvän fiiliksen ylläpitämiseen positiivisin, itseä rakastavin ajatuksin ja pienistä asioista nauttien.

Lauantaisen vapaasyöntiaterian kruunasi tietysti mämmi. On se herkkua kerran vuodessa syötynä. 200g mennä hujahti helposti kitusiin. Ja kyllä, hetken päästä olisin voinu vetää samanlaisen satsin, mutta onneksi olin varannut vain kaksi sadan gramman purkkia. Vapaasyönti tai joku muu kumma on jämähdyttänyt elimistöni nyt pysähdyksiin. Olo on turvonnut, mitä lisää vielä meneillään oleva yövuoroputkikin. Jahka vatsa on taas normikunnossa eli toimii, on olo varmasti paljon keveämpi. Nyt on jaloissakin turvotusta, mikä ei ole minulle tyypillistä. Tämän aamuista, suoraan yövuoron jälkeen punnittua painoani en pidä luotettavana runsaan turvotuksen vuoksi. Kyseessä on ensimmäinen plussaviikko, jos tulos jää sellaiseksi. Mahdollista sekin, mutta jotenkin en ruokavaliota noudattaneena ja oudon, yhtäkkisen turvotusilmiön vuoksi (halua) usko(a) sitä. Mutta olkoot plussaa, jos on. Pärjään sen kanssa, vaikkakaan en aio sitä pitkään katsella.

Kymmenen viikkoa ruokavaliodieettamista takana. Ei tämä enää tunnu dieetillä olemiselta, vaan ruokavalioremontilta, jossa on apuna valmis ruokaohjelma. Matka on ollut hyvä ja se jatkuu. Oikeastaan ei ole edes muuta vaihtoehtoa. Tai toki on, mutta se ei tule kysymykseen. Hyvinvointi ja terveys on nyt niin vahvasti ykkösenä. Lisämotivaationa on tuleva kesä ja halu mahtua kivoihin vaatteisiin ja tehdä erinäisiä mukavia asioita.

Toivottavasti sinun pääsiäisesi oli hyvä! Minun oli. Meni nopeasti töitä tehden ja kotona fiilistellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti