maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kasiviikko

Viime viikko(kin) sujui ruokavaliollisesti kivasti. Palasin töihin, mikä teki viikosta erityisen mukavan. Kroppa on toki lujilla fyysisesti raskaassa työssä, mutta yritän ottaa jollain tapaa hieman kevyemmin ja muistaa kiinnittää erityishuomiota työergonomiaan. Huomenna on vapaapäivä ja pääsen taas fyssarille, tykkään.

Kävin muutaman kerran kävelylenkillä tärkeyspipo päässäni. En kalorinkuluttamismielessä, vaan nauttiakseni ulkoilusta ja säästä. Huippua! Aion jatkaa lenkkejä omaa kroppaani kuunnellen. Ja voi, odotan jo pyöräteiden sulamista. Sitä, että saa kaivaa talvisäilössä olevan pyörän esille, viedä sen keväthuoltoon ja pistää pyöräilykypärän päähän. Oi että, tule jo pyöräilykesä!

Joko nyt pitäisi huolestua vaakalukemista? Melkoisen olematon miinustus ajatellen, että edellisviikolla tulos oli pyöreät nolla. Hidastuuko matkanteko puntarilla mitattuna nyt näin radikaalisti vai onko nyt jonkinlainen aineenvaihdutajumi menossa? Saanko edelleen luottaa keventyneeseen olotilaan ja isoiksi käyneisiin vaatteisiin? Voinko nauttia siitä, kun nykyisin aamuisin peilistä katselee enemmän iloinen kuin huonovointinen ihminen?

Olen nyt muutamana yönä nukkunut paremmin kuin aikoihin. Ihana tunne. Säilyisipä. Toivon ehkä sitä nyt eniten. <3 Laadukas yöuni on tärkeää. Olen ihan liian usein nukkunut ihan liian huonosti ja ihan liian vähän. Jokainen paremmin nukuttu yö on minulle todella iso ja hämmästystä aiheuttava asia. Tulisipa niitä jatkossa useammin.

Hyvä unista viikkoa siis! Nautitaan kaikesta kivasta pienestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti