tiistai 23. helmikuuta 2016

Turvotuskiukku

Ei ole miehillä tällaisia hormoniturvotuksia kuin meillä naisilla kuukausittain on. Huoh. Jos viitsisin, väittäisin tilannetta ihan epäreiluksi. Mikäs se on miehillä hallita painoaan ja vaikkapa laihduttaa! Tai no ei ole ainakaan kerran kuussa itsestä riippumaton kehoturvotus, joka sen lisäksi että näkyy ja tuntuu olossa vaikuttaa myös painolukemaan. Puhumattakaan mielialasta ja -teoista.

Se on jännä, että vaikka kuinka asian tietää, niin toisinaan se silti pääsee yllättämään. Ja aiheuttaa jopa harmitusta ja kiukkua. Sitten sitä taas päättää, että jatkossa pitää turvotusta ihan normaalina. No pitääkö? Ei, koska se on epämiellyttävää. Mutta toki sen kanssa pärjää. Kerran kuussa. 
Kävin taas fysikaalisessa hoidossa, kuten olen koko tämän alkuvuoden kerran viikossa käynyt. Ilman sitä en olisi edes tässä kunnossa. Hintavaahan se on, mutta ehdoton minulle tällä hetkellä, ehkä jatkossakin. Maksan siis mielelläni voidakseni paremmin vai pitäisikö sanoa, että pysyäkseni edes jonkinlaisessa (työ)kunnossa. Hoidossa käynti on yksi viikon kohokohta. Fyssarini on ihan huipputaitava. Ja tsemppaa minua täysillä tässä dieetissäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti