maanantai 22. helmikuuta 2016

Dieettiviikko V

Viidenteen viikkoon mahtui monenlaista. Loppuviikosta alkanut yhtäkkinen, ajoittain sietämätön kiputila vei minut kaksi kertaa päivystykseen kipupiikeille. Pari yötä meni kurjasti, kun ei kestänyt olla makuuasennossa. Huolestutti ja pelotti. Hetkellisesti lannistikin ja hymy oli hukassa, mutta kivun hellittäessä siedettäväksi, alkoi kaikki tuntua taas valoisammalta. Mahdolliselta.

Ruokavalio pysyi edelleen kuosissa. Yksi rasvaton maitorahka tuli korvattua sokeroidulla sitruunarahkalla, kun useamman tunnin päivystyksessä vietin ja välipalaani sairaalan kanttiinista etsin. Se oli vähiten paha valinta, toki epäkelpo dieettiä ajatellen, mutta ei millään lailla haitaksi millekään. Myönnän, että nälkäisenä ja kipeänä tuore sokerimunkki hieman houkutteli. Mutta ei tarpeeksi, sillä ihan helposti ohitin sen. Enkä kyllä mistään hinnasta olisi kolikoilla automaatista suklaata ostanut. Se kertoo siitä, että olen tällä hetkellä vahvasti sisällä dieetissäni.
 

Kuukautiskierron huomioiden viikon painonpudotus on hyvä. Eilen se oli vielä loistava, mutta tänä aamuna (enää) hyvä. Voimakkailla särkylääkkeilläkin voi olla osansa turvotuksessa. Mutta enköhän pian taas pääse eroon pillereistä, luotan.

Viikon päästä on merkittävin punnitus. Silloin näen kuuden viikon tuloksen. Tulen olemaan siihen todella tyytyväinen, vaikka ihan pienesti ja sievästi kaihertaa se, etten ole ollut siinä kunnossa, että olisin voinut liikkua edistääkseni aineenvaihduntaa ja nopeuttaakseni muutosta. Mutta nyt on näin. Ja näinkin on ihan mielettömän hyvä. Matka jatkuu ensi viikollakin. Ei ole muuta vaihtoehtoa. Ja se sopii minulle. Minä tarvitsen tämän. Minä voin paljon paremmin näin.

4 kommenttia:

  1. Auts, saitko diagnoosin ja kipulääkkeitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän akuuttiin tilanteeseen sain diagnoosin ja kipulääkearsenaalin. Mutta nyt on päästävä lisätutkimuksiin, koska ei ole enää normaalia tällainen vähän väliä uuden paikan hajoaminen/kipeytyminen.

      Poista