lauantai 16. tammikuuta 2016

Pitsasta spurttiin

Kävin eilen pitsalla. Kyllä, luitte ihan oikein. Johan tässä kaksi viikkoa söinkin kevyesti ja terveellisesti. Lohipastan olisin halunnut, mutta sitä ei ollut enää ruokalistalla. Kylmäsavulohi ja rucola sopivat todella hyvin pitsaan. Tykkäsin. Jälkiruoka nautittiin kotona ennen ja jälkeen, kiitos vieraani tuoman tuliaiskakun. En olisi menetellyt näin, ellen edellisenä iltana olisi päättänyt jotain minulle isoa ja merkittävää.

Maanantaina nimittäin aloitan kuuden viikon mittaisen tehospurtin. Ensimmäistä kertaa noudatan valmista ruokavaliota, jossa on punnittava niin marjat kuin kasviksetkin, ihan kaikki. Jännää! Olen edelleen valtavan innoissani ja malttamaton. Minusta tuntuu, että juuri tällaisen potkun minä tarvitsinkin: jotain uutta ja erilaista, jotain suunniteltua ja tarkasti noudatettavaa.

Uskon vahvasti, että tulosta alkaa syntyä. Ellei, voin syyttää vain itseäni. Ja olen päättänyt, ettei siihen ole tarve. Motivaatio on kova, vielä kovempi kuin kaksi viikkoa sitten jatkaessani matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti